Despre Noi

Since 1999

Consultanta specializata in implementarea sistemelor de management


Suntem o societate de consultanta specializata in implementarea sistemelor de management, respectiv managementul calității, managementul siguranței produselor alimentare, managementul mediului, managementul securitatii informatiei, managementul sanatatii si securitatii ocupationale etc. care indeplinesc recomandarile si specificațiile continute in standardele internaționale; ISO 9000, HACCP, ISO 22000, ISO 14000, ISO 27000, ISO 15189, ISO/TS 16949, OHSAS 18000, SA 8000.

Societatea noastra furnizează soluții în toate problemele privind sistemul de management prin asigurarea unui pachet de servicii complet, respectiv proiectarea sistemelor, elaborarea documentației (manualelor, procedurilor de sistem și operaționale, instrucțiuni de lucru etc.), instruirea personalului implicat în activități, implementarea, evaluarea, auditarea, menținerea și îmbunătățirea sistemelor de management.

Serviciile sunt orientate către companii mari, mici și mijlocii, prin acordarea de asistență de specialitate în vederea stabilirii propriului lor sistem de management în concordanță cu cerințele standardelor în vigoare și certificarea ulterioară a acestuia.

De la prima prezentare pana la ultima activitate, program sau proiect, fiecare contract este supravegheat si controlat cu deosebita atentie pe parcursul stadiilor de proiectare, implementare si certificare a sistemului de management ca si un compartiment intern al societatii.

Personal calificat si certificat

Societatea noastra dispune de personal calificat și certificat in baza a diferite programe de instruire și pregătire desfășurate prin firme specializate sau organisme de certificare naționale și internaționale. Totodată, echipele noastre de consultanți și auditori au acumulat experiență practică și au dobândit pragmatismul necesar pentru a proiecta și implementa sisteme de management adecvate, eficace și performante.

Pana in prezent, societatile ce au beneficiat de serviciile noastre de consultanta au obtinut cu succes certificarea de catre diferite ogranisme de certificare romanesti sau straine, acreditate si recunoscute atat pe plan intern in cadrul sistemului national de acreditare cat si pe plan extern prin schemele internationale de acreditare.

De la prima prezentare până la ultima activitate, program sau proiect, fiecare contract este supravegheat și controlat cu deosebită atenție pe parcursul stadiilor de proiectare, implementare și certificare a sistemului de management. Practic, prin dezvoltarea unei bune relații cu fiecare client la fiecare nivel, ne identificăm și implicăm activ ca și un compartiment intern al societății. Numai în acest fel putem lua în considerare, discuta și dezvolta în modul cel mai adecvat cerințele clientului.

Comments are closed.